E-bokdesign och produktion – ny kurs i höst

I höst ger vi en ny eftermiddagskurs som handlar om e-böcker med betoning på ePub-formatet. Varje torsdag kl 16-19 möts vi bland “läsare”, “devices”, e-texter och handkodade eller inDesignbearbetade manus.

Kursen ges på kvartsfart och omfattar 7,5 högskolepoäng. Förkunskapskrav är antingen Medieteknik A 30 hp eller dokumenterade kunskaper inom arbete med layout och digital text och bild. Externa sökande välkomnas varmt då kursen delvis bygger på utbyte av kunskaper och erfarenheter mellan studenterna och lärare och gästföreläsare.

Inom ramen för kursen tillverkas egna e-böcker och en fördjupningsuppgift ger möjlighet till djupdykning i något relaterat problem eller område.

Läs mer om kursen på Södertörns webbplats [http://bit.ly/juthkt]

Det går fortfarande att söka till kursen via studera.nu

Leave a Reply