Öppen föreläsning med Bo Bergström

Bo Bergström
Bo Bergström


Bo Bergström är författare, utbildare, föreläsare och creative director. Han har arbetat på några av de främsta reklambyråerna i Stockholm, rikligt prisbelönt, bl a guldäggsvinnare. Bergström har skrivit ett tiotal fackböcker om visuell kommunikation och bildkommunikation. Böckerna är kurslitteratur i en mängd olika sammanhang. Standardverket Effektiv visuell kommunikation, är även utgiven på engelska samt sex andra språk världen över (senast kinesiska). Han förläser, utbildar och leder workshops vid universitet och högskolor i hemland och utland, reklam- och designskolor samt inom näringslivet. Bergström utbildar också bildkommunikatörer och fotografer på ett flertal av landets fotoskolor med inriktning på nyhetsförmedling, reklam och information. Han är fil kand i konst, litteratur samt pedagogik och förste vice preses i Bild & Ord Akademin.

När? Onsdag 14 maj kl. 13
Var? Sal MB416, Södertörns högskola, Alfred Nobels allé 7, Flemingsberg

Leave a Reply