Öppen föreläsning om Ifrågasätt

ifragasatt.se föreläser

https://sh-medieteknik.solidtango.com/video/oppen-forelasning-07-nov-13-19-13-36

Pga personalbrist blev det en enklare dokumentationsinspelning denna gång, men håll till godo om du missade, det är en mkt aktuell och intressant föreläsning. Tack för hjälpen mttalks.se

ifragasatt
För några år sedan stängde nästan alla tidningar sina kommentarsfält på grund av ohanterliga problem med näthat och trakasserier. Men ett öppet och respektfullt debattklimat är en förutsättning för den demokratiska utvecklingen. Gustav Hjärn, vd och grundare av Ifrågasätt ifragasatt.se, och Johan Folin, Ifrågasätts kommunikationschef, berättar om hur de arbetar för att både få tillbaka det öppna samtalet till nyhetssajterna och förbättra mediernas möjligheter att klara ekonomin.

När? Tisdag 7 november kl. 13
Var? Sal MB416, Södertörns högskola, Alfred Nobels allé 7, Flemingsberg

Leave a Reply