Grupper jobbar på eget hand

Inga föreläsningar är planerade idag så istället jobbar grupperna med att förbereda inför fredagens presentationer. Förutom de olika grupperna som ska redovisa ett ämne inom webbanalys finns även tre grupper som finns till för att dokumentera och hjälpa de andra grupperna under veckan. Teknikgruppen hjälper studenterna att kontrollera så att allting fungerar när de ska koppla sina mobiler till projektorn inför redovisningen (då inga datorer är tillåtna!). En grupp samlar på sig nya ord som är relaterade till temat webbanalys och skapar en ordlista och ett gemensamt ordförråd för alla grupper och vi, dokumentationsgruppen är ansvariga för att uppdatera information i olika medier. Kul va? Glöm inte att följa oss på Instagram @medieteknik, nya inlägg varje dag av temaveckan!
[gästpostat av våra egna studenter i temaveckans dokumentera/dela-grupp]